Trainer/ Coach/ Supervisor

Tineke Veul

 

Ongeveer 17 jaar geleden ben ik begonnen met yoga en meditatie omdat ik voortdurend het gevoel had dat het leven me op de hielen zat en dat mijn bord altijd te vol was. Inmiddels zijn de aandachtsoefeningen niet meer uit mijn dagelijkse leven weg te denken. Dat wil niet zeggen dat ik nu altijd evenwichtig en ‘gelukkig’ in het leven sta. Wel kan ik veel beter accepteren dat de dingen gaan zoals ze gaan en weet ik dat ik een keuze heb in hoe ik daar mee om ga. Ik gun iedereen de mildheid, het vertrouwen en de rust om een blijmoedig leven te leiden. Mindfulness is een zachte krachtige manier om hier aan te werken.

foto vmbn 2

Werk/ opleiding

Ik ben in dienst bij de hogeschool Inholland als docent sociaal werk. Ik geef les, ben studieloopbaanbegeleider, stagebegeleider, geef supervisie en ontwikkel onderwijs. Mijn vooropleiding is de Hogere Kaderopleiding Pedagogiek en ik volg geregeld cursussen ( Coaching, RET, ACT, MBCT) en bezoek conferenties sociaal werk.

In 2012 heb ik de opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam (www.centrumvoormindfulness.nl).

Ik ben  gekwalificeerd als categorie 1 mindfulness trainer MBSR bij de VMBN  (www.vmbn.nl).

In 2017 heb ik de opleiding tot supervisor afgerond volgens de eisen van de LVSC.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *