Coaching/ Supervisie

Supervisie individueel of kleine groepen.

Door middel van reflectie op concrete werksituaties een betere professional worden.

paardebloem

 

Coaching: Inzicht, ontspanning en acceptatie

Hoe  kom je tot een tevreden leven? Het leven is niet alleen maar leuk.  Je kunt te maken krijgen met allerlei omstandigheden die het leven zwaar maken. Ik wil mensen helpen om te gaan met alles wat het leven brengt en een weg te vinden in wat het leven  te bieden heeft.

Hoe werk ik

Ik werk samen met jou. Persoonlijk, praktisch  en transparant.  Jouw levensverhaal , jouw situatie is het uitgangspunt. In contact zoeken we naar wat je nodig hebt en wat je wil met wat jij als probleem ervaart. Ik bied  coaching waardoor jij het beste in jezelf naar boven haalt en het gevoel krijgt (weer) op de goede weg te zijn.

We zoeken naar de methode die het beste bij jou past om aan je wensen,  voornemens en doelen te werken.  Ik werk op basis van mindfulness,   de  systeemtheorie, de gedragscognitieve psychologie en oplossingsgericht.

Voor wie

Voor iedereen die in zijn dagelijkse leven (te)veel stress ervaart, veel piekert,  erg onzeker is, vast loopt in opvoeding of relatie, zich eenzaam voelt, zich oververmoeid, overbelast of somber voelt.

Een ander leven is mogelijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *